Dans deg til lykke!

tangokurs i oslo lykke

Så lykkelige blir vi av dans!

Visste du at det ikke finnes noe som er så verdifullt som dans? Det britiske departementet for kultur, media og sport har gjort en undersøkelse om menneskers lykke, og dans kommer ut som en klar vinner! Det er ikke noe som har like stor ”verdi” som å danse. Lykken er blitt kvantifisert, og ukentlig dansing er verd like mye som 16.700 kroner i året i lønn. Artikkelen i e24.no gjør ikke rede for metoden som er brukt for å komme fram til summen: http://e24.no/livsstil/cameron-undersoekelse-dans-gjoer-deg-gladere-enn-hoeyere-loenn/22907202

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.