plakat for tangokurs i oslo

Lyttepensum for seminaret «Uttrykkets anatomi»

Denne siden er for deg som kommer på kurset «Uttrykkets anatomi» sammen med oss. Hvis du ønsker å komme ekstra godt forberedt foreslår vi at du lytter til følgende låter. Du trenger ikke å ha dem helt under huden, men du kan få mer ut av kurset om du kjenner melodiene. Vi har plukket ut disse for å sette fingeren på forskjellige aspekter av uttrykk. Lytt og nyt! Du trenger ikke å «forstå» noe bestemt.

NB! Du trenger ikke å bruke mye tid på dette for å komme på kurset. Kurset er egentlig ikke et musikalitetskurs. Vi jobber med teknikker som gjør det lettere å bruke den musikaliteten du har. Og det blir enklere å jobbe med din musikalitet om du kjenner låtene.

Skal du bruke mer tid på noen låter foreslår vi «La vi llegar» og «Belgica».

Hjertelig velkommen!

Anne Marit og Magnus

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.